Bodøfestivalen

Artister 2018


DJ Johanne Isefiær McDougall
Jul
17
to Jul 18

DJ Johanne Isefiær McDougall

Johanne Isefiær McDougall spiller digge dansbare elektro-beats, R&B, Hip-Hop og en dæsj Nu-Disco. Hun har vært aktiv i Dj-kollektivet og klubbkonseptet Nightcall, som siden 2013 har spilt på Oslo sine mange klubber, Blå, Øya-natt, Hvaskjer, Skobutikken ++ samt spilt support for Yelle.

View Event →
Hajk
Jul
17
10:30 PM22:30

Hajk

Hajk sin karriere skøyt fart rett ut fra startblokkene. De var listet på radio nesten før de var ferdige i studio, de spaserte rett ut av øvingslokalet og opp på scenen på Øyafestivalen, Norges største festival, og deres stiliserte indie-pop ble raskt omfavnet av hele verden.

View Event →
Sara Hobbelstad
Jul
17
9:50 PM21:50

Sara Hobbelstad

Sara Hobbelstad (alias Hobbel) fra Bodø har lenge vært et spennende musikknavn å følge med på. Musikken befinner seg i det melodiøse, melankolske indie-landskapet, med et lydbilde som er rikt på gitarer og klang, og som gir nikk i retning av Julie Byrne, Phoebe Bridgers og Julien Baker.

View Event →
Bendik HK (DJ set)
Jul
16
to Jul 17

Bendik HK (DJ set)

Bendik HK er på ingen måte en ukjent musiker. Som trommis har han spilt med en rekke kritikerroste artister de siste årene, og som soloartist lager han elektronisk klubbmusikk som trekker veksler på både house, techno, collage og ambient. Under Bodøfestivalen gjør Bendik HK et rent DJ-sett.

View Event →
Marit Larsen
Jul
16
10:30 PM22:30

Marit Larsen

Marit Larsen er en av de flinkeste, kuleste og triveligste artistene vi vet om, og det kommer til å bli så vanvittig fint å se henne med fullt band i den intime bakgården på Dama di i sommer. Hun jobber for tiden med ny plate, og dette blir en av veldig få konserter hun gjør i år.

View Event →