Bodøfestivalen

Artister 2018

Back to All Events

Jimi Somewhere

Jimi Somewhere

19 år gamle Jimi Somewhere lager drømmende og melankolsk urbanmusikk, og har på rekordtid blitt et navn å virkelig se opp for, både internasjonalt og her hjemme.

18. august 2016 lastet Jimi Somewhere opp sin aller første utgivelse, «MEMORIA» EP på Soundcloud. Datoen var også drammenserens 18-årsdag, og et drøyt år senere er det mange som har fått øyne og ører oppe for hans musikk.

På sin 19-årsdag, 18. august 2017, slapp Jimi Somewhere «MEMORIA» EP på alle digitale plattformer.

- Hele prosjektet er tatt opp, skrevet og produsert av meg og min bestevenn og produsent Milo Orchis på internatrom 310 ved Tyrifjord videregående skole. EPen handler om å føle seg fanget, forelsket og fortapt, men håpefull. Jeg håper dette prosjektet vekker følelser og kan bety like mye for deg som det gjør for meg, sier Jimi Somewhere.

To av låtene fra EPen har blitt gitt ut som singler i 2017, og både «Escape» og «The Beach» har blitt godt mottatt av internasjonal og norsk musikkpresse. Blant annet har den anerkjente amerikanske bloggen Pigeons & Planes hatt premiere på begge låtenes musikkvideoer.

- Alle featuring artister på EPen er folk jeg har blitt kjent med over Twitter. Og alle sangene er produsert av Milo Orchis. Ingen profesjonell hjelp, bare gode venner, sier Jimi Somewhere.

Live har Jimi Somewhere rukket å imponere stort på festivaler som by:Larm, Slottsfjell og Elvefestivalen, samt å varme opp for selveste Sondre Lerche.

Jimi Somewhere er et rett frem gullfunn av det urbane slaget. Attenåringen fra Ormåsen har ved hjelp av sine Internett-venner klart å kombinere både lekent, innovativt, mørkt, utfordrende, rent, rått og tidsriktig til en dritbra låt som har fått repeatknappen til å gjøre nytte for seg.
- NRK URØRT
Earlier Event: July 17
DJ Johanne Isefiær McDougall
Later Event: July 18
Torbo