Bodøfestivalen skal være en intim og annerledes festivalopplevelse, tuftet på kreativitet og aktivitet.

Under finner du kjekk og nyttig info om Bodøfestivalen. Sidene vil oppdateres med jevne mellomrom mens planleggingen av festivalen pågår.

Musikk

Vi ønsker å løfte frem nye artister som vi har skikkelig tro på, i kombinasjon med etablerte artister i intime rammer. Ingen fancy LED-skjermer og pyro. God stemning, helt enkelt.

Det musikalske programmet på kveldstid finner sted i og rundt kulturhuset Dama Di, midt i Bodø sentrum, og består av en hovedscene i bakgården, en klubbscene inne, samt en liten scene for lokale artister.

Programet presenteres forløpende frem mot festivalen.

Natur og Kultur

På dagtid legges det opp til aktiviteter i naturen, løpeklubb, skatekonkurranser, yogaklasser og mye mer. Det blir selvfølgelig servert digg mat under hele festivalen, og er man av den mer urbane typen kan man også sjekke ut kunst av lokale kunstnere eller dra på festivalens eget marked.

Billetter

Under Bodøfestivalen kan du velge å dra på akkurat det som passer for deg. Vi selger enkeltbilletter til alle arrangementene under festivalen, slik at du kan sette sammen en helt unik festivalopplevelse for deg selv, familien eller vennegjengen.

Billetter og program offentliggjøres forløpende frem mot festivalen.

Aldersgrense

Alle aktivitetene under festivalen har fri aldersgrense med mindre annet er spesifisert. Kveldsprogramet på Dama Di har 20 års aldersgrense.

Andre spørsmål?

Skulle du slite med å finne de svarene du er ute etter, er det fullt mulig å ta kontakt med oss.