Info

 
 

Bodøfestivalen arrangeres 14.–17. juli 2019. Festivalen handler om å fylle dagen med innhold og kanskje være litt turist i egen by. Se verden fra toppen av et fjell, ta en løpetur i Bodømarka med favorittplata på øret, spille bordtennis i bakgården på Dama di, se en konsert med et band du aldri har hørt om før, eller bare ta med seg noen pils og grille på moloen.

Under midnattssola tar festen aldri slutt. Velkommen til Bodøfestivalen!

Billetter

Det selges både festivalpass og dagspass til Bodøfestivalen, i tillegg vil det være salg av enkeltbilletter til ulike aktiviteter på siden av det musikalske programmet. Billettsalget til Bodøfestivalen 2019 starter 16. november 2018.

Program

Vi ønsker å løfte frem nye artister som vi har skikkelig tro på, i kombinasjon med etablerte artister i intime rammer. Ingen fancy LED-skjermer og pyro. God stemning, helt enkelt.

Festivalområdet

Det musikalske programmet på kveldstid finner sted i og rundt kulturhuset Dama Di, midt i Bodø sentrum.

På dagtid legges det opp til aktiviteter i naturen, løpeklubb, skatekonkurranser, yogaklasser og mye mer. Det blir selvfølgelig servert digg mat under hele festivalen, og er man av den mer urbane typen kan man også sjekke ut kunst av lokale kunstnere eller dra på festivalens eget loppemarked.

Aldersgrense

Bodøfestivalen har 20 års aldersgrense.

Andre spørsmål?

Skulle du slite med å finne de svarene du er ute etter, er det fullt mulig å ta kontakt med oss.