Bodøfestivalen
Bg-Finnkonnakken.jpg

Velkommen til Bodøfestivalen

En intim og annerledes festivalopplevelse, tuftet på kreativitet og aktivitet.

Bodøfestivalen handler om å fylle dagen med innhold og kanskje være litt turist i egen by. Se verden fra toppen av Finnkonnakken, løpe rundt Vågøyvannet med favorittplata på øret, spille bordtennis i bakgården på Dama di og kanskje se en konsert med et band du aldri har hørt om før, eller bare ta med seg noen pils og grille på moloen. Under midnattssola tar festen aldri slutt.

Musikk og show

Vi ønsker å løfte frem nye og spennende artister som vi har skikkelig tro på, i kombinasjon med etablerte artister i intime rammer. Ingen fancy LED-skjermer og pyro. God stemning, helt enkelt. Programmet på kveldstid finner sted i og rundt kulturhuset Dama Di, midt i Bodø sentrum, og består av en hovedscene i bakgården, en klubbscene inne, samt en liten scene for lokale artister.

Aktiviteter og opplevelser

På dagtid legges det opp til aktiviteter i naturen, løpeklubb, skatekonkurranse og mye mer. Det blir selvfølgelig servert digg mat under hele festivalen, og er man av den mer urbane typen kan man også dra på festivalens eget marked.

Billetter

Under Bodøfestivalen kan du velge å dra på akkurat det som passer for deg. Vi selger enkeltbilletter til alle arrangementene under festivalen, slik at du kan sette sammen en helt unik festivalopplevelse for deg selv og vennegjengen/dama/familien/jobben. Billetter finner du her og programmet offentliggjøres forløpende frem mot festivalen.

Aldersgrense

Alle aktivitetene under festivalen har fri aldersgrense med mindre annet er spesifisert. Kveldsprogramet på Dama Di har 20 års aldersgrense.

Ledsager

Har du behov for ledsager under festivaloppholdet må du sørge for å ha med gyldig ledsagerbevis. Dette må fremvises ved innslipp.

Spørsmål?

Skulle du slite med å finne de svarene du er ute etter, er det fullt mulig å ta kontakt med oss.

 

Festivalplakat 2019